Kérdőív modul

Az ETN-Kérdőív modul lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók elektronikus kérdőívet töltsenek ki. A kitöltött kérdőíveket a rendszer teljesen anonim módon kezeli, a kitöltő személyét semmilyen ETN jogosultsággal nem lehet megtekinteni. Ugyanakkor biztosított, hogy egy felhasználó a személyre/kurzusra vonatkozóan csak egyszer töltsön ki kérdőívet. A kérdőív a Modulok/kérdőív menüpontból érhető el. Ez alól kivétel az a kérdés, amikor szándékosan a kitöltő kilétére kérdezünk rá, ebben az esetben az anonomitást feloldjuk.

Kitöltés

A kérdőív kitöltését a [kitöltés] gombbal kezdhetjük el. Csak az engedélyezett csoportoknak és a kitöltési időn belül lehet kérdőívet kitölteni. A kérdőív tárgyát a "Tárgy" mezőben állíthatjuk be, attól függően, hogy kire vagy mire vonatkozik a kérdőív. Az "egy kötelezően kitöltendő" kérdőív azt jelenti, hogy addig semmilyen más művelet nem engedélyezett az ETN-ben, amígy a felhasználó ki nem tölti a kérdőívet. A kérdőív kérdéseire szabályozott válaszok adhatók, amelyek az alábbi típusba tartozhatnak: egyszeres választás, többszörös választás, szám, szöveg. A kérdőív kitöltését a [kérdőív elküldése] gombbal véglegesíthetjük. A kurzusokra vonatkozó kérdőív kitöltés összekapcsolható a vizsgára jelentkezéssel (futási paraméterek).

Összegzés

A kérdőív összegzését az [összegzés] gombbal tekinthetjük meg. Az összegzést a *superadmin, *kérdőív_admin csoportok tagjai, illetve azok a személyek tekinthetik meg, akik érintettek. Az érintettek körét, a kérdőív kitöltésének számát az összegzés elején láthatjuk. Az összegzés a kitöltési határidő után tekinthető meg. A kérdőív összegzésében nem jelennek meg a válaszadók adatai, csak a válaszok.

Új kérdőív létrehozása

Új kérdőívet a *superadmin, *kérdőív_admin csoportba tartozó felhasználó hozhat létre az [új kérdőív létrehozása] gombbal. A kérdőív létrehozásakor a kérdőív általános adatait kell megadnunk (cím, tárgy, határidők, bevezető és befejező szöveg, kitöltő csoportok). Kérdéseket rögzítés után a kérdőív módosításával adhatunk meg.

Kérdőív módosítása

A kérdőív módosításával ([módosít] gomb a kérdőívnél) az általános adatokat módosíthatjuk, és kérdéseket szerkeszthetünk. A kérdések szerkesztése az [új kérdés megadása] a [módosítás], [töröl] gombokkal lehetséges. A kérdőíven a kérdések ABC sorrendben jelennek meg, ehhez viszonyítva kell a kérdéseket megadni. Pl. '01. Első kérdés', '02. Második kérdés' ... '15. Tizenötödik kérdés'. A kérdések típusától függően válasz opciókat lehet megadni, az opciók között sortöréssel (ENTER). Az egyszeres és többszörös választásnál a lehetséges opciókat kell sorrendben felsorolni, az egész szám típusnál pedig az elfogadható intervallum határait. Kérdés törlésénél minden kérdésre adott válasz is törlődik.

Kérdőív törlése

Kérdőívet a kérdőív melletti [töröl] gombbal törölhetünk. Itt minden kérdőívhez kapcsolódó kérdés és válasz is törlődik!

Kérdőív másolása

Kérdőív másolására is van lehetőség [másol], amellyel egy már kész kérdőív általános adatait és kérdéseit másolhatunk át egy másik félévre. A válaszok nem kerülnek másolásra.

Kérdőív mutatása

A kérdőív mutatásával a kérdőív szerkezete tekinthető meg, de itt adatok nem rögzíthetők.